ProMedica vključuje tudi storitev eVideoPosvet

Storitev eVideoPosvet nudi zdravstvenim delavcem varno rešitev za obravnavo svojih pacientov na daljavo znotraj obstoječega informacijskega sistema. Omogoča, da zdravstveni delavci opravijo različne preglede, konzultacije ali kontrole s pacienti na daljavo. Deluje tako v video kot v avdio obliki na računalnikih in na mobilnih napravah. Vse, kar potrebujete, je dobra internetna povezava in kamera z mikrofonom. Skladno s pred kratkim izdanimi pravili s strani ZZZS, lahko obravnavo na daljavo zdravnik enakovredno obračuna zavarovalnici, kar je še dodatna spodbuda za uporabo video komunikacije med zdravniki in pacienti.

Za pomoč pri lažjem soočanju s trenutnimi izrednimi razmerami je storitev vsem uporabnikom ProMedice do 31.7.2020 na voljo povsem BREZPLAČNO, torej brez stroškov namestitve, uporabe in brez stroškov klicev. To velja tako za tiste uporabnike, ki za lajšanje administrativnega bremena zdravstvenih delavcev že uporabljate storitev PriZdravniku, kot tudi za tiste, ki te storitve še niste začeli uporabljati. Storitev PriZdravniku, ki omogoča bolnikom naročanje na preglede in naročanje listin preko spleta, je prve 3 mesece uporabe prav tako brezplačna.

Če vas brezplačna uporaba katerekoli od obeh storitev zanima, nam sporočite na info@vizija.si, da vam ju čim prej vklopimo. Prav tako nam sporočite, če imate v zvezi z uporabo storitev dodatna vprašanja. V kratkem bodo na voljo tudi podrobnejše informacije o uporabi storitve eVideoPosvet.