Domov  Poslovna informatika  ProPIS  Vodenje proizvodnje

Vodenje proizvodnje

Za vodenje proizvodnje ne zadoščajo več mojstri, potrebujete še ustrezne informacije

 


  Kaj omogoča in zakaj ta modul potrebujete v vašem podjetju?
Vodenje proizvodnje omogoča upravljanje delovnih nalogov skozi celotni življenjski ciklus od kreiranja do zaključka delovnega naloga. Učinkovito spremljanje finančnega učinka proizvodnje omogočajo predkalkulacija in pokalkulacija, obračun delovnega naloga in obdobni pregledi proizvodnje. Primerjave normativno/dejansko nas hitro opozorijo na pomankljivosti in napake v proizvodnji. Beležimo in spremljamo lahko skupni, skladiščni ter direktni kalo v posamezni fazi proizvodnje in za delovni nalog, kar omogoča večji nadzor proizvodnje in dvig kakovosti proizvodnje.


  Katere odlike izkušeni uporabniki še posebej cenijo?
Modul Vodenje proizvodnje je enostaven za uporabo in prilagodljiv različnim vrstam proizvodnje od prehrambene, kemijske do predelovalne. Podpira serijsko, maloserijsko in individualno proizvodnjo. Posebni poudarek daje obravnavi šaržnih proizvodnih mest. Podpira vlečni in potisni koncept verige oskrbovanja proizvodnje, saj omogoča zelo učinkovito vodenje notranje logistike s ciljem zmanjševanja dokumentacije in optimiranja materialnih tokov. Zato podpira predvsem skrajševanje proizvodnih ciklusov in zmanjševanje zalog v skladu s sodobnimi načeli in cilji vodenja proizvodnje.

Modul Vodenja proizvodnje je povezan z ostalimi moduli ProPIS, posebno pa še z moduli Razvoj tehnologije (normativi za razpis, kalkulacije in obračun), Planiranje proizvodnje (okvirni plan za izstavljanje delovnega naloga), Skladiščno poslovanje (priprava materialnih dokumentov) ter Plače (priprava podatkov o doseganju norm za obračun plač).
 

Več

 

Za podrobnejši opis predstavitvenega prospekta v .pdf formatu kliknite na sliko.

Za ogled predstavitvenega prospekta potrebujete Adobe Reader.