Domov  Poslovna informatika  ProPIS  Razvoj tehnologije

Razvoj tehnologije

Pot do gospodarnega poslovanja na osnovi materialnih in delovnih normativov  Kaj omogoča in zakaj ta modul potrebujete v vašem podjetju?
Razvoj tehnologije omogoča izdelavo modularnih strukturnih, variantnih in reverznih sestavnic in njihovo vsestransko vpogledovanje ter vzdrževanje. Za iskanje alternativnih materialov je nabavni službi in tehnologom koristen pregled uporabe izbranega materiala v različnih sestavnicah.

V okviru tehnoloških postopkov, ki opisujejo operacije proizvodnje določenega izdelka in nosijo pripravljalno zaključne ter strojne časovne normative, lahko ločujete strojne čase od časov zaposlenih. Zato je mogoče natančnejše spremljanje porabljenega časa.


  Katere odlike izkušeni uporabniki še posebej cenijo?
Modul Razvoj tehnologije se odlikuje po enostavnosti in prilagodljivosti uporabe. Tako lahko tehnolog enostavno kopira in nato spremeni sestavnice ali tehnološke postopke, spreminja vrstni red postavk sestavnice ali tehnološkega postopka in preverja v katerih sestavnicah se uporablja določen material, ki ga želi zamenjati v celotnem podjetju zaradi ugotovljenih prednosti alternativnega materiala.

Modul Razvoj tehnologije je povezan z ostalimi moduli ProPIS-a, posebno še z moduli Planiranja proizvodnje (normativi za planiranje) in Vodenja proizvodnje (izstavitev DN, razpis proizvodne dokumentacije, kalkulacije in obračun).

 

 


 

Več

 

Za podrobnejši opis predstavitvenega prospekta v .pdf formatu kliknite na sliko.

Za ogled predstavitvenega prospekta potrebujete Adobe Reader.