Domov  

Družinski piknik 2015

Družinski piknik podjetaj Nova Vizija d.d. je potekal na mirni piknik lokaciji pod kozolcem v kraju Cerovec pri Ljubečni, kjer so imeli zaposleni in njihovi družinski člani možnost izbire med različnimi športnimi aktivnosti (mali nogomet, odbojka, badminton, ježa konjev za otroke na ranču Kaja in Grom). Seveda pa je bilo na izbiro tudi obilo dobre hrane na žaru in peciva, ki so ga prinesli zaposleni. Piknik je minil v prijetnem vzdušju, ki ga je popestril odbojkarski dvoboj.

 

 

 

 


 

 

Družini prijazno podjetje

Nova Vizija je v mesecu maju 2014 pridobila osnovni certifikat Družini prijazno podjetje in se tako pridružila 130 slovenskim podjetjem, ki se zavedajo pomena usklajenega poklicnega in družinskega življenja zaposlenih in izboljšanja upravljanja delovnih procesov.

 

S pridobitvijo osnovnega certifikata smo se do maja 2017 zavezali, da bomo vpeljali dodatnih 12 ukrepov iz področju organizacije dela, delovnega časa, informiranja in komuniciranja, veščin vodenja, delovnih mest ter storitev za družino,  ki predstavljajo obvezo za družbeno odgovorno ravnanje v prihodnje in hkrati priznanje za naše dosedanje delo in ugodnosti, ki so jih deležni zaposleni.