Rentgen

Rentgen - kot eden izmed servisov je močno integriran v sistem ProMedica. Število potrebnih administrativnih postopkov v rentgenu, kot tudi v drugih servisih, smo precej zmanjšali, prav tako smo zelo zmanjšali količino potrebnih vnosov. Naštejmo samo tiste, ki se nam zdijo najpomembnejše:

  • Progam omogoča delovanje rentgena zgolj kot servis za rentgensko slikanje, odčitavanje slik pa opravi zdravnik v ambulanti, lahko pa tudi odčitavanje slik delajo na delovišču rentgena.
  • Program omogoča direktno naročanje storitev iz ambulant v rentgen. Kaj to pomeni? Vsi bolniki, ki jih iz ambulant 'pošljejo' na rengen, bodosi navadni ali zobni rentgen, so že v čakalnici 'pravega' rentgena. Kartice zdravstvenega zavarovanja ni potrebno ponovno preverjati, ker so to storili že v ambulanti. V primeru preteka obveznega ali prostovoljnega zavarovanja pa program rentgenskega tehnika oz. administratorja v rentgenu posebej opozori. Poleg tega se vse storitve, ki so jih v ambulantah preko računalnika naročili, avtomatsko prikažejo v medicinski obravnavi rentgena (ni potrebno novo vnašanje), potreben je le še vnos rezultatov preiskav, kadar delajo tudi odčitavanje rentgenskih slik. Vnešen 'rezultat' je lahko opisen, tudi z daljšim besedilom, in priloženo digitalno rentgensko sliko.
  • Takojšnja povratna informacija v ambulanto - v primeru, ko odčitavanje opravljajo na delovišču rentgena, jih v ambulanti, kjer so bile naročene, lahko takoj vidijo.


Oseba za stike:

Prospekt v PDF formatu

ProMedica.pdf (566 kb)

Za ogled prospekta potrebujete PDF prikazovalnik, ki ga, če ga še nimate, dobite tukaj.